Våre toppkvalifiserte mekanikere stiller med spesialverktøy og orginale deler for å gi din bil den oppfølging som til en hver tid er nødvendig.

Verksted 2016

 

Topp oppfølging av ditt kjøretøy
Våre toppkvalifiserte mekanikere stiller med spesialverktøy og orginale deler for å gi din bil den oppfølging som til en hver tid er nødvendig.

Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) utføres av Trondsen Auto AS på alle kjøretøy (for biler med hydraulisk bremseanlegg) inntil 7500 kg, for Trondsen Bil AS inntil 7500 kg. Vi har også avtaleverksted som utfører biloppretting og lakkering på alle bilmerker.

Autorisert Renault-verksted
Trondsen Bil ble autorisert Renault forhandler fra januar 2015, og tar alt av fabrikkgaranti, service og andre typer reparasjoner / bilvedlikehold på din Renault. 

Autorisert BMW-verksted
Trondsen Bil er autorisert leverandør av BMW-verkstedstjenester og tar alt av fabrikkgaranti, service og andre typer reparasjoner / bilvedlikehold på din BMW. Våre ansatte har over 16 års erfaring med BMW og innehar en unik kompetanse ingen andre i nord kan skilte med! Originale BMW-deler leveres i samarbeid med BMW, og vi kan også være behjelpelig med alternative deler fra GS-Bildeler til ekstremt gunstige priser.

Manuell timebestiling

For Citroën eller Mitsubishi ring 40555540 eller send e-post til hilmbe@trondsen.no eller john@trondsen.no
For BMW,Dacia eller Renault ring 40555540 eller send e-post til jan.helge.nilsen@trondsen.no