ESP, Extended Grip, Bakkestartassistanse og tilhengerstabilisering
 Den nye adaptive ESP, standard på alle versjonene, har blitt bedre med tre uvurderlige funksjoner: Extended Grip (forbedret trekkraft) gir bedre gripeevne på myke overflater som sand, leire eller snø. Bakkestartassistanse holder bremsen automatisk inne i to sekunder slik at føreren får tid til å akslerere. Tilhengerstabilisering oppdater svingninger og korrigerer dem. ESP  sikrer at kjøretøyet er stabilt og registrerer lastenivået for å korrigere på en mest mulig effektiv måte.

Wide View-speil
Som sjåfør i nye Master kan du nyte godt av optimal kjørekomfort. Med Wide View-skjermen (dødvinkelspeil) som er integrert i solskjermen på høyre siden, får du bedre sikt til sidene, og du kan se i blindsonen.

Fire motorer å velge mellom
Nye Renault Master kan tilby et større motorutvalg tilpasset den enkeltes behov.
- To motorer, dCi 125 og dCi 150, med forsterket dynamikk
- To ENERGY dCi-motorer, 135 og 165. Twin Turbo-teknologien gir høyere dreiemoment ved lave turtall og mer kraft samt et lavere drivstofforbruk, med fra 0,69 l/mil*. Disse to ENERGY-motorene er utstyrt med den beste teknologien, med Stop & Start og ESM (Energy Smart Management / gjenvinning av bremseenergi)
*Forbruk og utslipp er godkjent i henhold til gjeldende bestemmelser.

Romslig lasterom
Med brede sidedører på 1270 mm kan europaller lastes sidelengs og bakdører i full høyde gir lastehøyder på opptil 1820 mm på H2 og H3-modellene.

Smarte løsninger
Vribar plate (for f.eks laptop) på passasjersetes ryggstøtte er standard på Grand Confort versjonene.

Mange nyttige oppbevaringsrom
Passasjersete med to sitteplasser og ekstra oppbevaringsrom under setene og i fremdører er standard på Grand Confort versjonene.

Kjøreglede i personbilklassen
Kjørestillingen er tilsvarende en personbil, den er ergonomisk og komfortabelt. I tillegg er det mange smarte løsninger.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.