Citroën Grand C4 Picasso vet hvordan man balanserer familiens behov med ren kjøreglede. Nå er den enda mer unik med en frisk, dynamisk front, dristige chevroner bak, og to splitter nye karosserifarger: Lazuli Blue og Soft Sand. Livets reise fikk akkurat en ekstra dæsj stil og innhold.

Et frisk ansikt
Citroën Grand C4 Picassos distinkte design glir sømløst inn i den moderne verden. Den bærer stolt Citroëns gjenkjennelige tre-stegs lyssignatur. De to seksjonene i frontgrillen separeres av en karosserifarget støtdemper, og de slanke frontlyktene har fått en skarp look.

Buet tak med integrerte stenger
Buene på taket til Citroën Grand C4 Picasso kommer nå i subtil sølvgrå. Disse oppsiktsvekkende designegenskapene er naturligvis også nyttige. De fungerer nemlig som takrails som kan brukes til tilbehøret du har.

Størrelse
De kompakte dimensjonene på utsiden av Citroën Grand C4 Picasso går ikke på bekostning av den store romfølelsen på innsiden.

  • Lengde: 4,6 m
  • Bredde: 1,8 m (inkludert sidespeil)
  • Høyde: 1,6 m
  • Akselavstand: 2,8 m

Baklykter med 3d-effekt
Citroën Grand C4 Picasso bruker ny teknologi for å skape en dyp 3D-effekt på baklyktene. Dette er den nye standarden på Grand C4 Picasso, og er et dristig eksempel på bilens nye design.

17" felger
Sorte 17-tommers felger sørger for et stilig utseende som komplementerer den nye, rike Lazuli Blue karosserifargen på nye Citroën Grand C4 Picasso. Tilgjengelig på utvalgte modeller.

Bakmerket
Som Citroën C4 Cactus, har Citroën Grand C4 Picasso en sort chevron bak som er omkranset i krom. Den nye, moderne signaturen fremhever den doble chevronen.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.