Stemningen er elektrisk i den nye Citroën E-Berlingo Multispace! Den nye modellen viderefører Berlingos brukervennlighet, komfort og fleksibilitet og supplerer med den høye effektiviteten til en elbil. Den nye E-Berlingo Multispace er både romslig og allsidig, og takket være helelektrisk drift gir den en støyfri og avslappende kjøreopplevelse.

EN NY TILNÆRMING TIL FLERBRUKSBILEN – HELT ELEKTRISK!

Nykommeren E-Berlingo Multispace har selvsagt beholdt den store allsidigheten som vi kjenner fra Berlingo, og som gjør den velegnet til både hverdags-, fritids- og jobbruk. I tillegg kommer alle fordelene ved helelektrisk drift.

Modellens uttrykksfulle design, gjennomtenkte karosseri og robuste konstruksjon står i stil til det romslige interiøret. Den smarte plasseringen betyr at de to litiumion-batteriene ikke tar opp unødig plass verken i kupeen eller bagasjerommet på den nye E-Berlingo Multispace.

Nå har det blitt enklere og mer praktisk enn noensinne å ta med seg familie, venner eller kollegaer på biltur.

KOMPROMISSLØS OG ELEKTRISK

Den nye E-Berlingo Multispace drives av en kompakt og høytytende elektrisk synkronmotor med permanent magnet og en effekt på 67 hk (49 kW). De to svært energitette litiumion-batteriene med kapasitet på 22,5 kWh er plassert nederst i rammen.

Rekkevidde: Med en dokumentert rekkevidde på inntil 170 km (NEDC-syklus) oppfyller E-Berlingo Multispace kundenes transportbehov fullt ut siden statistikken viser at majoriteten av europeiske bilførere kjører under 100 kilometer per dag. Markedet har med andre ord blitt supplert med en ny og stressfri mobilitetsløsning som er helt i tråd med tidsånden.

Lading: De mange lademulighetene betyr at E-Berlingo Multispace har blitt en bil det er svært lett å leve med. Med vekselstrømkontakten (Type 1-kontakten på førersiden) kan du lade et flatt batteri på åtte timer i en 16 A (3,3 kW) ladestasjon hjemme eller på en offentlig parkering. Med en vanlig stikkontakt tar det ti timer.

Hurtiglading: E-Berlingo Multispace leveres også med en likestrømkontakt for hurtiglading (CHAdeMO-kontakten på passasjersiden) som standardutstyr. Med en 50 kW hurtigladestasjon kan du lade batteriet til 50 % av full rekkevidde på et kvarter eller til 80 % rekkevidde på en halvtime. 

KJØREGLEDE

Nye E-Berlingo Multispace gir en grønn og behagelig kjøreopplevelse med
moderate driftskostnader.

Et dreiemoment på 200 Nm er tilgjengelig helt fra oppstart, og E-Berlingo Multispace
akselererer raskt og jevnt til topphastighet. Akselerasjonen skjer
helt uten støy eller vibrasjoner.

Siden E-Berlingo Multispace er en helelektrisk bil, er den fritatt for for eksempel rushtidsavgift i Oslo og planlagte forurensningsavgifter i en rekke andre byer. Elbilpolitikken med blant annet avgiftsfritak, gratis parkering, lave eller ingen bomavgifter og til dels også adgang til å kjøre i kollektivfeltet har gjort elbil til et økonomisk svært gunstig alternativ.

FORHÅNDSINNSTILLING AV KUPETEMPERATUR

Kupetemperaturen i E-Berlingo Multispace kan forhåndsinnstilles. Det vil si at du kan forvarme eller -kjøle bilens kupé eksternt fra en smarttelefon. Denne nye funksjonen sikrer deg en behagelig kupétemperatur helt fra du setter deg inn i bilen.

Funksjonen er tilgjengelig fra MyCitroën-appen. Fra appen kan du også kontrollere ladestatus for bilens batteri. Varmeapparatet eller klimaanlegget kan slås på umiddelbart eller programmeres til å slå seg på på et senere tidspunkt.

På steder med dårlig mobildekning (for eksempel i garasjeanlegg under bakken), er det ikke mulig å opprette forbindelse til bilen. Hvis du programmerer kupetemperaturen når bilen befinner seg i et område der det er mobildekning, lagres imidlertid de programmerte innstillingene*, og disse vil bli startet som planlagt, selv om bilen i mellomtiden er flyttet til et sted uten dekning. *Tjenesten er under utvikling.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.