EN NY GENERASJON SUV
Citroën C3 AIRCROSS skiller seg ut i SUV-segmentet med sitt friske, spenstige og originale uttrykk.
Stilen er robust og beskyttende takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom med integrert LED-lyssignatur. 

De bakre hjørnevinduene, som vi så en smakebit av allerede på C-Aircross-konseptet, er laget av polykarbonat med en farget film i midten og skaper en sterk grafisk kontrast på C-stolpen. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

TAKLER ALLE TYPER TERRENG: GRIP CONTROL MED HILL DESCENT ASSIST
Få optimal oversikt over veien i denne SUV-en! Med høy bakkeklaring, store hjul og Grip Control med Hill Descent Assist er den klar til å takle alle typer terreng.
Med Citroën C3 AIRCROSS kan du tilpasse veigrepet til terrenget og ha full kontroll over hastigheten i nedoverbakker selv om det er bratt.

SMIDIG BYKJØRING: MED PARKERINGSASSISTENT OG TOP REAR VISION-KAMERA
C3 AIRCROSS egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere. I byen gjør parkeringsassistenten parkeringen til en lek.
Ryggekameraet med Top Rear Vision viser området i 180-grader bak bilen på bilens 7-tommers berøringsskjerm.

ULTRAFLEKSIBEL OG ROMSLIG
Med en høy, smart utførelse kombinerer Citroën C3 AIRCROSS klasseledende plass med imponerende komfort: 5 seter med god benplass og takhøyde.
Bagasjerom med et imponerende volum på 410 l, som kan økes til 520 liter med det skyvbare fleksible baksetet.
For full fleksibilitet kan også passasjersetet foran felles ned slik at lastelengden blir hele 2,40 m.

ROBUST OG SIKKER UTFØRELSE
Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller den nye C3 AIRCROSS seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer.

SUV-en er utstyrt med Citroëns grafiske signatur med lykter i to høyder. Lyktene fremhever den uttrykksfulle fronten med en lyssignatur som den har til felles med flere av Citroën sine nye modeller.
Bak fremheves C3 AIRCROSS kraftige skulderparti bilens store bredde og særpregede design. Baklyktene med 3D-effekt viser dessuten slektskapet med den nye C3 og konseptbilen C-Aircross.

Som den ekte SUV-en den er, kan dessuten nye C3 AIRCROSS skilte med hjulbuer med skjermforlengere og terskellister som beskytter ved mindre sammenstøt, enten i samme farge som karosseriet eller i sort.

85 ULIKE KOMBINASJONER: IKKE VÆR REDD FOR FARGER!
Med sine åtte karosserifarger, tre takfarger og fire fargepakker er det fullt mulig å skape en Citroën C3 AIRCROSS etter egen smak. Hele 85 kombinasjoner er tilgjengelige.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Muligheten til personlig tilpasning gjelder hver minste detalj. Hjørnevinduer med persienneeffekt og takbøyler utfyller fargeeffektene på speilhusene, frontlyktlistene og navkoppene.
Kupeen kan også tilpasses, men en rekke særpregede interiørunivers.

Fem interiørunivers er tilgjengelige: standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral og Hype Colorado. Hvert univers har sine særtrekk, på samme måte som vi finner innenfor mote eller møbeler.

Du kan sprite opp med klassiske farger eller dempe kontraster etter eget valg. Når det gjelder felger, er valgmulighetene også store, med stilige 16-tommers hjulkapsler og 16- eller 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.