DEN PERFEKTE FLERBRUKSBILEN

Nye Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang.

L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter.

Panseret til nye Citroën Berlingo er høyere og kortere, den karakteristiske fronten har lyssignatur i to høyder og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.

Takbøylene og Airbump®-luftputene fremhever det robuste preget og beskytter karosseriet mot mindre bulker og riper.

DESIGN OG LAKKFARGER: EN BIL MED SÆRPREG

Nye Citroën Berlingo kan leveres i en rekke lakkfarger: Sand, Grønn Aqua, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Blå Deep, Rød Arden og Hvit Banquise.

Det tilbys også fargepakker med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene.

Nye Citroën Berlingo har et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling.

Velger du XTR-designen, får du setetrekk i limegrønt med en oransje stripe på seteryggene.

MANGE TILPASNINGSMULIGHETER

Baksetene kan legges ned enkeltvis eller sammen, slik at du kan tilpasse plassen etter behov. Når de er lagt ned, får du en jevn lasteflate. Når passasjersetet foran er lagt helt ned, har nye Citroën Berlingo et lastevolum på opptil 2693 VDA liter og en lastelengde på over 3 meter i L2-versjonen.


Hattehyllen kan settes i to forskjellige posisjoner: den vanlige høye posisjonen og en mellomhøy posisjon som deler opp bagasjerommet. Hattehyllen tåler en vekt på opptil 25 kg og er lett tilgjengelig gjennom vinduet i bakluken. Hyllen kan oppbevares bak setene på andre seterad.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.