Frihet med 4x4
Skift omgivelser, utforsk nye følelser. Drei på hjulet, koble inn 4x4-modus og la Kadjar trollbinde deg i møtet med nye landskaper. Med høy bakkeklaring, takbøyler i aluminium, sidelister, beskyttelsesplater foran og bak ønsker vi deg velkommen til Kadjars spennende univers!

På eventyr i byen
Våg deg på eventyr i hverdagen – oppdag byen fra nye vinkler. Med Energy dCi 110-motoren, Stop & Start-systemet og gjenvinning av bremseenergi er Kadjar helt i tetsjiktet når det gjelder forbruk og CO²-utslipp (99 g CO²/km*).

* Drivstofforbruket og CO²-utslippet godkjennes i henhold til gjeldende regelverk.

Connected Services
Multimediesystemet Renault R-Link 2 innbyr til en rikere kjøreopplevelse. Den store, intuitive og ergonomiske 7-tommers berøringsskjermen er særdeles behagelig å bruke. Det grafiske grensesnittet minner om det man finner på nettbrett: Du flytter ikoner ved å klikke og dra, og leser ved å rulle og zoome.

De nye, tilpassede startsidene gir enkel tilgang til de funksjonene du liker best. Seks forskjellige brukerprofiler kan legges inn. Med et klikk finner alle sine personlige innstillinger for GPS, multimedia, aktivering av førerassistansesystemer eller instrumentpanelets tema.

R-Link 2 er tilkoblet og gir deg tilgang til R-Link Store og alle de spesielle bil-appene du finner der. Du har også tilgang til en rekke tjenester så som trafikkinformasjon i sanntid fra Tom Tom*. R-Link 2 er selve kontrollsenteret for bilens funksjoner. Systemet optimaliserer kjøreopplevelsen og gir deg mulighet til å oppdage fordelene med tjenester som er tilkoblede. Og personlig tilpasset.

* I en begrenset periode.

Førerassistansesystemer
Å gjøre det enklere, roligere, sikrere og smidigere å kjøre er en av Renault Kadjars målsetninger. Takket være bilens førerassistansesystemer kunne det ikke vært enklere å justere farten, holde seg i riktig fil, sjekke blindsonen, parkere eller automatisk skifte mellom nærlys og fjernlys avhengig av om du har andre biler foran deg eller ikke. Med Kadjar kjører du trygt og sikkert. 

 

Fartsgrensevarsler med trafikkskiltgjenkjenning
Systemet gjør det mulig å tilpasse kjøringen etter trafikkskiltopplysningene fra kameraet. Et visuelt varsel ses på instrumentpanelet og foreslås som verdi for hastighetsbegrenseren. Easy Park Assist - Ekstrautstyr Aldri har det vært så enkelt å parkere som med Easy Park Assist. Systemet evaluerer den tilgjengelige plassen og overtar styringen. La systemet parkere for deg på enkelt vis

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.