CITROËN: HÅNDVERKERENS PARTNER I OVER 100 ÅR

Hos Citroën begynner historien om varebilen i det 20 århundre. Berlingo stammer fra en lang rekke varebiler, og det hele startet i 1928 med varebilen C4. I 1950 ble den berømte 2 CV minivarebil lansert, en varebilutgave av kultbilen 2CV, som etterhvert ble en ikonisk modell.

I 1978 ble 2 CV minivarebil erstattet av Acadiane.

Men det virkelige gjennombruddet kom på 80-tallet med en ny modell: Citroën C15 som ble solgt i over 1,18 millioner eksemplarer i løpet av 22 år.

Den andre store revolusjonen på slutten av det 20. århundre heter Berlingo! Første generasjon ble lansert i juli 1996. Den flyttet enda en gang grensene for etablerte standarder for komfort og fikk en mer karakteristisk stil. Berlingo er nyskapende med unik silhuett og integrert lasterom som bare den selv vet om. Navnet ble etterhvert synonymt med varebilsegmentet.

En versjon kalt «Worker» for profesjonell transport av materialer og samarbeidspartnere på alle typer byggeplasser:

Extenso(R)-kupé: 3 plasser foran, mobilt kontor og plass til lange gjenstander gir mer fleksibilitet.
Grip Control med Hill Assist Descent, høy bakkeklaring (+30 mm), store hjul (690 mm) med Mud & Snow-hjul for bedre veigrep.
Lastekapasiteten er til økt til 1 000 kg, forbedret belysning og festeringer for last i halvhøyde gjør lasting av bilen mer praktisk.

SURROUND REAR VISION

Citroën Berlingo varebil tilbyr enestående innovasjon når det gjelder nyttig teknologi: Surround Rear Vision for enestående sikt bakover.
5" fargeskjerm i stedet for bakspeil som viser bilder fra to ulike kameraer (et ved foten til passasjerspeilet og et på toppen av bakdørene).
3 ulike visninger:

Overvåking av omgivelsene bak: Skjerm som viser sikten bakover på avstand ved bilens akse slik at du enklere får oversikt over omgivelsene når du kjører.
Overvåking av omgivelsene på siden: Skjerm som viser sidene av bilen for å få bedre kontroll på blindsonene
Visuell ryggehjelp - Ryggekamera - Skjerm som viser hva som er bak bilen slik at det blir lettere å manøvrer i revers.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.