CITROËN BERLINGO ELECTRIC, EN ENERGIREVOLUSJON

10 mil for under 20 kroner ... Ja, med en elbil kan du faktisk dele de daglige transportutgiftene dine på fem (ifølge AVERE, den franske foreningen for fremme av elektriske kjøretøyer).

Det teknologiske fremskrittet går heller ikke på bekostning av ytelsen, for CITROËN Berlingo Electric har både god akselerasjonsevne, topphastighet på 110 km/t og rekkevidde på 170 km. Og Citroën Berlingo Electrics vedlikeholdskostnader ligger 30–40 % lavere enn tradisjonelle biler! Økonomi, ytelse og forsvarlig ressursbruk – energirevolusjonen er et faktum.

GOD KONTAKT

Det er slutt på å være avhengig av bensinstasjoner. Takket være de to ladekontaktene kan du lade bilen overalt, også hjemme. Med 230 V-kontakten kan du lade bilen helt opp på åtte og en halv time (inntil elleve timer avhengig av strømstyrke), og med hurtigladingskontakten tar det bare en halvtime å lade batteriet helt opp på en ladestasjon. Batteriene lades dessuten ikke ut når bilen ikke er i bruk, og de lades automatisk opp når du senker farten eller bremser!

LASTEVOLUM PÅ INNTIL 4,1 M³

Citroën Berlingo fås i to forskjellige lengder: L1 har et nyttevolum på inntil 3,7 m3 og L2 hele 4,1 m3. Lasterommets utforming er optimal med store sideskyvedører og smarte, asymmetriske bakdører som kan åpnes i 180 grader. To europaller smetter inn i lasterommet uten problem i begge versjoner, og maksimal lastekapasitet er hele 695 kg.


Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.