Sterke sider:

  • Plass til to europaller takket være brede og optimerte dører.
  • 3 sitteplasser foran og full fleksibilitet takket være Extenso kupeen. (ekstrautstyr)
  • Midtsete foran er frigjort takket være den elektronisk styrte, manuelle ETG 6 girkassen.
  • Stadig flere tilkoblingsmuligheter med 7 berøringsskjerm, handsfree Bluetooth.
  • Hjelpemidler til kjøring, som øker sikkerheten; Ryggekamera, Gripkontrol.
  • Lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp fra 108 g CO2 (BlueHDi)
  • Komplett utvalg av lengder: L1 og L2 med forlenget varerom.


MODERNE DESIGN

Multifunksjonell
Den nye Berlingo varebil har et optimalt varerom takket være intelligente adgangsmuligheter; store glidende sidedører og asymmetriske bakdører (kan åpnes til 180°), og den fås fortsatt i to forskjellige lengder; L1 (opptil 3,7m3) og L2 (opptil 4,1 m3).

Varebilsversjonen av Berlingo har de samme designegenskaper som Multispace versjonen; ny uttrykksfull grill og linjer, som sørger for optimert plass og harmoniske trekk.

KOMFORT
Praktisk og allsidig i alle situasjoner
For å kunne leve opp til alle dine forventninger er det stadigvekk mulig å få Extenso-kupeen, en fleksibel kupe med masse fordeler avhengig av den valgte konfigurasjon.

3 forseter
Det er plass til 3 personer foran takket være midtsetet, som hurtig kan tilpasses. Det er plass til alle tre uten at det blir trangt.

Nedfelbart sete
Det er plass til alt ditt materiale, også det helt store. Passasjersetet kan både felles ned, og på den måte gi mer plass foran. Det gjør det mulig å transportere gjenstander men en lengde på opptil 3 m med L1 og 3.25 meter med L2 med et lastevolum på 4.1 m3.

Kinoposisjon
Passasjersetet i siden kan også klappes opp som et kinosete. Med setet på midtsetet klappet opp mot rygglenet kan det transporteres høye gjenstander direkte i kupeen.

Rullende kontor
Midtsetes foldedesign gjør at det fungerer som et mobilt skrivebord takket være den innbyggede skrivebordsplaten. Man har alltid et sted man kan legge sine papirer.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.