Dacia Duster har ABS og ESP med antispinn som standard. Utviklet for å klare utfordringer i all slags terreng og føreforhold, er Dacia Duster en ekte 4×4 som imponerer med sin fremkommelighet. Dacia Duster finnes også i 4×2 versjon med den svært drivstoffgjerrige 110 HK dCi motoren som både er stillegående og kraftfull, og med et lavt CO2 utslipp.

Tøff front og doble optiske frontlykter. Utstyrt med 16 toms felger i mørkegrå metallic (gjelder modellen med Sportspakke) og langsgående takrails, har bilen en moderne, robust og dynamisk stil som fremhever bilens SUV-egenskaper. Baklyktene gjenspeiler designelementene fra fronten på bilen, først og fremst gjennom bruk av kromdetaljer.

IMPONERENDE 4X4 SYSTEM - 4×4 fra kr 261 400
Utviklet ved hjelp av Nissan´s erfaring og kompetanse innenfor 4×4-teknologi, gjør 3-trinns 4×4 systemet at DUSTER enkelt tilpasser seg endrede kjøreforhold, noe som gjør kjøringen tryggere og enklere. Hvert trinn har spesifikke bruksområder og fordeler.
2WD
Motorens dreiemoment fordeles til forhjulene.

  • FORHOLD: Veidekke med godt grep og motorveier.
  • FORDEL: Best mulig drivstofforbruk.

AUTOMATISK
Automatisk fordeling av dreiemoment til alle fire hjul for å gi best mulig grep, opptil 50% av momentet kan fordeles til bakhjulene.

  • FORHOLD: Alle typer underlag, men spesielt glatte forhold (regn, snø, is, gjørme).
  • FORDEL: Best balanse mellom veigrep og trekkraft under ulike forhold, for maksimal sikkerhet.

LÅST
Motorens dreiemoment fordeles 50:50 mellom for- og bakaksel. Motorstyring og bremsing er optimalisert for terrengkjøring.

  • FORHOLD: Ulendt terreng og terrengkjøring i lav hastighet (<80km/t).
  • FORDEL: Maksimale terrengegenskaper.

Brosjyre

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.