Airbump®
Hvorfor beskytte din smartphone og ikke din bil?
Airbump® er en vellykket kombinasjon av design og funksjon. Den smidige beskyttelsesfilmen, som er en verdensnyhet, beskytter din bil mot hverdagens små sammenstøt.

Hva er hemmeligheten bak? en mengde luftkapsler under en elastisk TPU-film (termoplastisk polyuretan), som ikke krever spesielt vedlikehold.

Du kan gjøre din C4 Cactus personlig med Airbump® i 4 forskjellige farger: Black, Grey, Dune og Chocolate. Så er det din tur!

Lysende signatur
Fronten på C4 Cactus er preget av optisk teknologi med LED-kjørelys, som fremhever frontlyktene, som er kombinert med Airbump®.

Dristig personlighet!
Citroën C4 Cactus´ dristige personlighet ses i det grafiske design, som kombinerer det stilfulle med det funksjonelle, som f.eks. de praktiske takbøylene.

Bilen har alt for å gjøre livet enkelt for deg ombord. Brede forseter med sofaeffekt, hendige og tilgjengelige oppbevaringsrom for alle, åpent og innbydende interiør... C4 Cactus gir deg lyst til å dele den med andre.

Panoramatak: Lar lyset komme inn
Det usedvanlig store og varmeisolerende panoramataket lar konstant et behagelig og filtrert lys slippe inn i kupeen. Lysende. 

Motorer
C4 CACTUS fås med motorer av den nyeste generasjon og med lavt sylindervolum. Disse moderne og effektive motorene, som har et lavt forbruk, lever opp til de nye Euro6-regler (Puretech-bensinmotor og BlueHDi-dieselmotor med Stop & Start).

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.